Attender webinar 7. November

Spar tid og mindsk elevfrafald med Attender

Webinar Tirsdag. 7. November fra kl. 14.00-14.45

Vi inviterer dig til et spændende webinar om, hvordan Attender kan hjælpe dig med at nedbringe fravær på din uddannelsesinstitution. Attender er bygget til at skulle tjene sig selv hjem mange gange.

På webinaret vil vi præsentere de største fordele ved at anvende Attender:


Tidsbesparelse for undervisere:
Attender gør fraværsregistrering hurtigt og nemt. Og der er mulighed for selvregistrering med QR koder.


Mindre elevfravær og frafald:
Vi bruger gamification til at motivere studerende til at dukke op og belønner deres fremmøde med vores Attender Coins, Attender Badges, Attender Streaks og Attender Rewards.


Synlighed i fraværsstatistikker:
Med Attender får undervisere, studievejledere og ledere en nem og overskuelig oversigt over studerendes fravær, hvilket gør det muligt at identificere og tage hånd om studerende der er i farezonen.


Online undervisning:

Ved brug af Attender registreres der automatisk elevers deltagelse i online undervisning, så underviseren altid har styr på, hvem der er til stede.


Og en masse mere..

På webinaret vil du også høre en kundereference som vil fortælle om deres brug af Attender og de fordele, de har oplevet ved at implementere Attender på deres uddannelsesinstitution.

Tilmeld dig vores webinar og få en forståelse af, hvordan Attender kan hjælpe dig med at gøre din fraværsregistrering nemmere og mere motiverende på din uddannelsesinstitution.

Dato: Tirsdag den 7. November 2023

Sted: Online – Teams
Tidspunkt: 14.00 til 14.45

Webinaret bliver holdt på dansk.

Tilmeldings link

Vi glæder os til at møde se dig online.

Spørgsmål, så kontakt: heine@attender.dk