Schools & Academies Show

Attender Kommer til Schools & Academies Show i Birmingham!

Spændende Nyheder: Attender Kommer til Schools & Academies Show i Birmingham!

Vi er begejstrede for at kunne annoncere, at Attender vil udstille på det prestigefyldte Schools & Academies Show i Birmingham den 20. november! Vi ser frem til at introducere vores innovative løsninger til engelske skoler og dele, hvordan vi kan hjælpe med at bekæmpe problemer med højt fravær.

Hvorfor Besøge Os?

Hos Attender er vi dedikerede til at revolutionere måden, skoler håndterer fremmøde og strømliner administrative opgaver på. Vores banebrydende platform tilbyder en række funktioner designet til at gøre livet lettere for både undervisere og administratorer. En af vores mest unikke funktioner er vores gamification-elementer, som motiverer eleverne til at forbedre deres fremmøde gennem sjove og engagerende aktiviteter.

Hvad Kan Du Forvente ved Vores Stand?

Kom og besøg os ved vores stand for at opleve, hvordan Attender kan transformere din skoles drift. Vores team vil være til stede for at give live-demonstrationer, besvare dine spørgsmål og diskutere, hvordan vores platform kan skræddersys til at imødekomme din institutions unikke behov. Derudover har vi særlige tilbud eksklusivt for showets deltagere!

Mød Teamet

Vi ser frem til at møde skoleledere, undervisere og administratorer fra hele Storbritannien. Vores team brænder for uddannelse og er engageret i at hjælpe skoler med at nå deres mål. Kom og mød ansigterne bag Attender, og lad os udforske, hvordan vi sammen kan forbedre din skoles effektivitet og mindske jeres fravær.

Deltag i Birmingham!

Gå ikke glip af denne mulighed for at opdage, hvordan Attender kan gavne din skole. Sæt kryds i kalenderen den 20. november og besøg os på Schools & Academies Show i Birmingham. Vi ser frem til at se dig der og dele vores vision for fremtidens skoleadministration.

For mere information om begivenheden, besøg Schools & Academies Show.

Hvis du ønsker et 1:1 møde på messen:

Kontakt Heine M. Jensen på +45 4240 7787 eller heine@attender.dk for at booke et møde eller en demo af Attender.

Dato: 20/11-2024
Lokation: NEC, Birmingham
Stand nummer: B34