Attender 1.5 – Nu med Rewards

Motiver fremmøde med Attender Rewards!

Attender version 1.5 er ude nu!

Den helt nye version 1.5 af Attender er ude nu til web, iOS, Android og Microsoft Teams. Og vi er super glade for at kunne løfte vores gamification til et helt nyt niveau med en langt nemmere måde at indløse Attender Coins til Attender Rewards på. Vi mener at man kommer længere med gulerod end pisk, så derfor har skolerne nu mulighed for at belønne fremmøde med fysiske præmier.

Vores nye statistik interfaces med fraværsfremskrivning gør det nemmere for skolen at se den studerendes fravær ved fuldt fremmøde eller fuldt fravær resten af semestret. Heatmap funktionen gør det også nemmere at se hvor på dagen fraværet foregår.

Attender version 1.5 indeholder en lang række forbedringer til Attender som sikrer at Attender er det bedste værktøj til fraværsregistrering på markedet. Uanset hvilke type skole du er.

Attender Rewards


Attender Rewards optjenes med Attender Coins. Den studerende modtager 1 Attender Coin for hvert minut man er tilstede. Skolen vælger hvilke Attender Rewards man kan tjene.

Det er super nemt at indløse Attender Rewards via vores QR kode system. Bare vælg den reward du vil indløse. Swipe redeem. Og så kommer der en QR kode som personen der udleverer scanner. Manuel indløsning er også muligt.

Nem opsætning af Attender Rewards


Det er super nemt for skolen selv at sætte Attender Rewards op. Du vælger et billede, en tekst og hvor mange Attender Coins den skal koste. Du har også mulighed for at vælge om der er max antal på, datoudløb og om hvor mange gange en studerende må indløse samme Attender Reward.

Nyt i statistik


Vores nye statistik interfaces med fraværsfremskrivning gør det nemmere for skolen at se den studerendes fravær ved fuldt fremmøde eller fuldt fravær resten af semestret. Der kan også vises for enkelte hold/fag eller samlet fravær.

Heatmap funktionen gør det også nemmere at se hvor på dagen fraværet foregår. Ved mouseover kan du se endnu flere detaljer.

Se alle nyhederne

Der kommer snart en video med alle funktioner i Attender 1.5. I mellemtiden kan du se alt i Attender 1.4 . Bemærk videoen er på engelsk.

Her er en liste af nogle af de største nyheder siden version 1.4.5:
 • Du kan nu indløse Rewards med Attender Coins
 • Rewards indløsning med QR kode
 • Nemt interface til at lave Attender Rewards
 • Smart ny statistik funktion der laver fremskrivning af fravær
 • Heatmap statistik funktion
 • Nye tags til sygemelding
 • Attender i Microsoft Teams starter nu direkte i Attender og ikke chat bot
 • Mange hastigheds og robusthedsforbedringer
 • Excel eksport forbedret
 • Opdatering af management interface med flere muligheder
 • Flere integrationer til studieadministrative systemer
 • Og meget meget mere (se hele listen under changelog)

I forrige release udgav vi mange smarte funktioner til sygemelding med tags, QR kode fremmøde registrering og meget andet.

Husk at som standard er nye funktioner i Attender altid slået fra som default. Kontakt os hvis du gerne vil have dem aktiveret, eller brug management interfacet til at aktivere.

Hvis du vil have en 1:1 demonstration så kan du booke et møde med os her: Book online møde

Og kontakt os hvis der er spørgsmål eller du ønsker adgang til vores gratis demo version.