SECRET BETT 2023 Event with Microsoft

Microsoft Viva Connections & Attender

Ny ventet Teams funktion lanceres på Bett 2023

Microsoft lancerer en ny og ventet funktion til Microsoft Teams kaldet Microsoft Viva Connections for Education til Bett messen i London d. 29 marts. Attender er en del af den ny lancering og vi holder derfor et lille event med sammen med deres product owner Jethro Seghers.

Med Microsoft Viva Connections for Education kan undervisere oprette og administrere fag, oprette og bedømme opgaver og kommunikere med studerende – alt sammen fra Teams. Studerende kan samtidig også få adgang til deres skole materialer, se deres karakterer og kommunikere med deres undervisere og medstuderende over Teams. Derudover giver værktøjet indsigt i de studerendes engagement, så undervisere kan overvåge deres fremskridt og identificere studerende, der måske har brug for ekstra hjælp.

Jethro Seghers vil bruge 20 minutter på at forklare om den nye Microsoft Viva Connections for Education til undervisning. Her efter vil Heine M. Jensen bruge 5-10 minutter på at forklare hvordan det spiller sammen med Attender og hvordan du kan bruge det på din skole. Der vil afslutningsvis være 10 minutter til spørgsmål.

Så kom og deltag i vores event – og lær på første hånd om den nye Microsoft lancering. Bemærk der er YDERST begrænsede pladser. Vi garanterer det er super relevant for alle skoler.

Dato: Den 29. Marts 2023
Sted: Bett Messen, ExCeL London
Tidspunkt: 13.00 til 13.45 lokal tid
Sprog: Eventet bliver afhold på engelsk
Tilmelding: Formular i bunden af siden.

Udfyld formularen for at deltage.

Ønsker du et 1:1 møde på Bett:

Kontakt Heine M. Jensen på  +45 4240 7787 eller heine@attender.dk for at book et møde eller demo af Attender.

Håber vi ses til Bett 2023 i London