Sprogcenter sparer tid med Attender

Attender tager hånd om udfordringer til dansk sprogcenter

Mindre administration og nemmere fraværsregistrering

I samarbejde med Sprogcenter Nordsjælland er Attender nu tilpasset de unikke udfordringer der er for danske sprogcentre omkring fraværsregistrering.

Attender gør det nemt og hurtigt for undervisere at registrere fravær. Kursister kan nemt sygemelde sig selv i vores app. Og bruger “tags” i stedet for fri tekst som årsag.  Sagsbehandlere for automatisk udsendt pdf rapporter pr. mail. Dette er kun nogle af de få fordele Attender giver sprogcentre.

Attender sparer underviseres tid, der i stedet kan bruges til undervisning. Kommunen har nemmere og bedre adgang til data. Sprogcentre sparer tid på administration. Og kursisterne har nem adgang via app.

Vi er glade for at være overgået til Attender som fraværsregistreringsløsning. Det har givet os følgende fordele: Attender kan ligge i Teams, så kursister og undervisere ikke skal manøvrere i to apps. Kommunerne er glade for den nemmere adgang til fremmødedata om deres borgere.”

– Centerleder Hanne Lohman, Sprogcenter Nordsjælland.

Her er 5 fordele for sprogcentre ved at bruge Attender til alt omkring fravær.

Attender sikrer at undervisere ikke spilder tid på registrering og har mere tid til undervisning. Der kan registreres for en lektion, flere eller alle lektioner på en gang.

Kursister kan sygemelde sig via Attender. I stedet for fritekst felt, bruger Attender Tags. Det sikrer den rette årsag vælges. Fraværsårsager skrives naturligvis retur til Ludus og kan ses af kommunen i Attender. Undervisere/administration har også mulighed for at oprette sygemeldinger.

Attender indeholder intelligent statistik så det er nemt at se hvilke kursister man skal være opmærksom på. Undervisere får live statistik mens de underviser, så de ikke skal grave rundt for at finde data.

Med Attenders sagsbehandler interface, får kommunen nem adgang til data på deres kursister. Rapporter kan eksporteres til PDF eller Excel. Eller man kan få en e-mail tilsendt automatisk hver d. 1 i måneden med en PDF rapport på alle deres kursister.

Og det stopper ikke her. Attender har mange funktioner som kan slås til og fra efter ønske:
  • App til iOS, Android, Microsoft Teams eller Web interface
  • Kursister kan scanne QR kode for at registrere fremmøde
  • 2 vejs integration med Ludus
  • Fremskreven fravær statistik funktion
  • Heatmap statistik funktion
  • Studievejleder funktion
  • Findes på 9 sprog (flere kan tilføjes)
  • Gamification til at motivere kursister til fremmøde
  • Automatisk registrering af fravær ved online undervisning i Microsoft Teams
  • API til eksport af data

Hvis du vil have en 1:1 demonstration så kan du booke et møde med os her: Book online møde

Kontakt os hvis der er spørgsmål eller du ønsker adgang til vores gratis demo version.