Microsoft Teams app

1. juni 2022

Microsoft Teams app Attender er nu lanceret i Microsoft Teams. Ikke alene kan du nu benytte Attender i Teams. Men Attender kan også lave automatisk registrering når du har online undervisning.

14. maj 2021

Så er Attender officielt i luften! Endelig er Attender version 1.0 og Attenders hjemmeside i luften. Dog har vi snydt lidt, da vi allerede har første kunde i drift også. Vi synes vi ville vente lidt med, at lancere Attender før det faktisk var i drift og velfungerende.

14. maj 2021

Skæg og snot for sig Vi startede med at lave Attender i vores hovedselskab, Aros Cloud, men for at gøre budskabet nemmere, så har Attender fået sit eget datterselskab.

14. maj 2021

Attender ideen tager fart Efter 20+ års erfaring med at levere løsninger til skoler, synes vi det var på tide at have sit eget selskab. Vi har altid synes der manglede et virkelig fantastisk system til fraværsregistrering, da mange løsninger i dag er forældede langsomme og ærlig talt – ret kedelige. Med tanken om at udnytte moderne teknologi som gamification, AI og online læring, gik vi i gang med Attender. Planen med Attender tog ekstra fart i Marts 2020, da Covid-19 ramte hele verdenen. Det betød meget undervisning rykkede online. Og behovet for en fleksibel fraværsregistreringsløsning steg.

14. maj 2021

Udvalgt som Microsoft Startup Microsoft synes Attender ideen er rigtig god or har valgt at støtte os via deres Microsoft for Startups program. Det giver os en masse hjælp til udvikling, sikkerhed og hosting. Kæmpe tak til Microsoft for deres større.

14. maj 2021

Innovationsfonden vælger Attender! Attender er udvalgt af Innovationsfonden og deres Innobooster ordning. Det betyder de har vurderet Attender som at have stort potentiale ikke kun i Danmark, men i høj grad internationalt. Det er vi da lidt stolte over…

14. maj 2021

Den hurtigste snegl på havnen Vi gerne vil have Attender føles mere som et spil, da alting går nemmere når det føles som en leg end en sur pligt. Så har vi lavet et udviklingssamarbejde med spil eksperterne Setsnail. Setsnail har mange års erfaring med gamification, spil og at hjælpe store virksomheder som Google, Ikea, DHL og andre. Samarbejdet er gået over alt forventning og Setsnail er pr. 31/8-2021 en del af ejerkredsen bag Attender.

14. maj 2021

Research blandt mange type skoler Vi har talt med alt fra folkeskoler, kommuner, VUC´er, gymnasier, erhvervsskoler, professionshøjskoler og meget mere.  Og så har vi også benyttet vores internationale netværk for inspiration. På it vejledernes års konference 2020 på Fyn, fik vi rig lejlighed for at lufte vores Attender tanker og få feedback.  

6. maj 2021

Forstærkninger i form af praktikanter I januar 2021 bød vi velkommen til to praktikanter, Marc & Mikkel. De kom via vores samarbejde med EA Dania. Marc & Mikkel går på deres specielle linje omkring spiludvikling. Og da vi gerne vil benytte os af gamification, så var det naturligt at det blev dem.